COVID-19

14 mesues ne shkollat e Fierit me Covid-19

Virusi covid ka marre permasa ne disa shkolla te Fierit. Sipas te dhenave te shprehura nga Njesia Vendore e Kujdesit te Shendetit Publik ne Fier pas testit ne disa shkolla kane rezultuar pozitiv 14 mesues, 12 prej tyre ne shkollat publike dhe dy ne shkolle private. 

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Pasi kane rezultuar pozitiv me virusin Covid eshte vendosur karantina per mesuesit e prekur e infektuar dhe jane marre teste per nxenes dhe mesuesit e tjere. Ne te njejten kohe ne klasat ku eshte dhene mesim nga keta mesues jane kryer desinfektime 

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Mesuese -Andon Xoxa 4
Mesuese- Beline 1
Mesuese -Dertliu 2
Mesuese -Dino Ismaili 1
Mesuese -L. Stavre 1
Mesuese -Llazar Dashi 1
Mesuese -Mark Dashi 1
Mesuese -Suk 1 1
Mesuese -Suk.2 1
Mesuese -Varibop 1

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button