AKTUALITETCOVID-19

A do të kemi shtrëngim të masave? ISHP: Grumbullimet kanë shtuar infektimet

Drejtoresha e Institutit të Shëndetit Publik, Albana Fico, ka folur mbi situatën epidemiologjike në vend. Në një deklaratë për mediat Fico ka deklaruar se autoritetet shëndetësore po mbajnë nën mbikqyrje shkollat dhe universitetet.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Anëtarja e Komitetit Teknik të Ekspertëve apelon për respektim të tyre ndërkohë që nuk përjashton mundësinë  e shtimit të kufizimeve në rast  të përkeqësimit të treguesve epidemiologjik.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Për të shmangur përkeqësimin e situatës teksa rastet vijojnë të jenë në ritja, Fico është ndalur tek rëndësia e vaksinimmit duke thënë se kjo është e vetmja mënyrë për të mbajtur nën kontroll Covid-19 dhe për të shpëtuar jetët.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button