KURIOZITETELIFESTYLETË NDRYSHME

A e kuptoni se çfarë ka të çuditshme në këtë foto?

Një çift, që donte të kishte një kujtim të shtatzënisë me një set special fotosh, mori më shumë se ‘ç’kërkonin’, kur një notar nudo u shfaq në sfond.

Shtatzëna ishte veshur në mënyrë elegante dhe po bënte foto me të shoqin në plazhin Baker në San Françisko.
Por duket se kishin zgjedhur vendin e gabuar.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button