AKTUALITETLAJMI FUNDIT

Arrestohen dy punonjës në burgun e Reçit

Dy punonjës në bùrgun e Reçit janë arréstuar nga polícia pasi dyshohen për korrupsíon.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Sipas informacionit nga SHKBB (Shërbimit të Kontrollit të Brendshëm në Sistemin e Bùrgjeve), të arréstuarit janë Mario Laloshi dhe Analdo Hoxha, specialist në sektorin e edukimit në këtë institucion.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Mësohet se më herët dy të arréstuarit ishin pezulluar nga detyra.

Kujtojmë që bùrgu i Reçit në Shkodër ka një kapacitet prej 780 të dénuarish dhe të parabùrgosurish dhe është një bashkëfinancim i BE-së dhe qeverisë shqiptare.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button