AKTUALITET

ARRSH nis aksionin për bllokimin e hyrje-daljeve të rrezikshme, do vendosen barriera në 4 akse, mes tyre edhe autostrada Durrës-Tiranë

Ashtu siç ishte lajmëruar ditë më parë nga Autoriteti Rrrugor Shqiptar, ka filluar të zbatojë vendimin për mbylljen e akseve të rrezikshme në vend të cilat shpesh herë janë bërë burime aksidentesh.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Në të gjithë vendin janë rreth 1300 subjekte të cilët përdorin hyrje-dalje në akset e rëndësishme të vendit, por vetëm 70 prej tyre janë të pajisur me leje. 

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Në total janë 4 akse ku pritet të vendosen barriera bllokuese, konkretisht në akset: Tiranë-Durrës, Rrogozhinë-Lushnjë, Burrel-Peshkopi dhe Shkodër-Han i Hotit.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button