LIFESTYLEPOP NEWSSHOWBIZSOCIALE

Aurela Gaçe dhe Stine “rikthejnë” Dr. Florin në mënyrën më të bukur të mundshme, publikohet kënga (VIDEO)

Projekti emocionues i Aurela Gaçes, i cili “rikthen” në skenë zërin e Dr.Florit, edhe pse fizikisht ai nuk është më mes nesh, tashmë është publik dhe të gjithë munden ta shijojnë.
Në një bashkëpunim interesant me Stinen, Aurela Gaçe ka qëlluar në shenjë edhe këtë herë. Zëri i Dr.Florit është regjistruar më parë, ndërsa projekti mban titullin S.F.L, një shkurtim i emrave Stine, Flori dhe Lela. Videoklipi hapet me disa pamje ku Dr.Flori shihet duke luajtur basketboll me vajzën e tij. Ndërsa në një skenë tjetër ata shihen para një ekrani ku janë shkruar emrat e tyre. Klipi përmban po ashtu pamje të vjetra nga daljet publike të Dr.Florit, por edhe disa video të papara më herët.
https://youtu.be/Xv_EuZsHe1c

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button