AKTUALITET

Bashkia Patos hap portën e kanalit vaditës, përmbyten 10 dylym sera

Bashkia Patos hap porten e kanalit vaditës qe vjen nga Kurjani dhe sjell permbytje ne serat e fermereve ne fshatin Verbas.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Një fermer i kësaj zone denoncon se demi ekomonik eshte mjaft i madh, duke theksuar se jane nen uje mbi 10 dylym sera.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Demi ekomonik ne prodhimin e perimeve te sezonit te dimrit ne sera. Sipas tyre, prodhimet ju shkuan dem per faj njerezor dhe natyror.

Reshjet e dendura te shiut kane prekur edhe qytetin Fier. Diten e sotme ne Portez te Vogel kanalet vaditese ishin te tejmbushja me uje dhe gjate paradites se sotme aksi rruges Fier Patos kalohej me veshtiresi. Fermeret kerkojne mbeshtetje pasi nen uje ka edhe shume hektar toka bujqesore.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button