AKTUALITET

Bora zbardh Korçën! Mjetet bllokohen në afërsi të Voskopojës , arrin deri në 40 cm trashësia në fshatin Panarit

Rreshjet e borës kanë vijuar gjatë gjithë natës në qarkun juglindor.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Nga informacionet e deri më tanishme, mësohet se trashësia në Dardhë ka arritur në 30 cm, prej km të 7 e në vazhdim. Qarkullimi bëhet me zinxhirë. Ndërsa në Voskopojë, bora deri në 10 cm. 

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Mbrëmjen e djeshme 4 mjete janë bllokuar në afërsi të Voskopojës por ndërhyrja e borëpastrueses dhe ndihma e qytetarëve me mjete të larta kanë hapur qarkullimin. Të gjitha akset nacionale janë të hapura e të qarkullueshme pa probleme.

Më tepër se 40 cm raportohet bora në fshatin Panarit. Lëvizja e banorëve u bllokua. E pamundur që ata të qarkullojnë drejt fshatrave fqinjë.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button