SHOWBIZ

“Ç’pate që u transformove?”/ Ndjekësit kanë një kritikë për opinionisten e “Big Brother”

Balina Bodinaku dhe Arbër Hajdari janë dy opinionistët e emisionit më të shikuar të momentit “Big Brother Vip”

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Prej një jave tashmë ata janë të ulur në karrigen e opinionistëve dhe komentojnë hapur banorët Vip. Edhe publiku tashmë u mësua me praninë e tyre dhe kanë nisur të komentojnë jo vetëm konkurentët por edhe ata.Së fundmi ndjekësit i kanë vënë në duke Balinës operacionet plastike. Sipas tyre Balina ishte më simpatike më parë kur nuk kishtë asnjë ndërhyrje në fytyrën e saj.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button