AKTUALITET

Denoncimi nga qytetaret/ Ere mbytese e Gjanices kete mbremje ne Fier

Nje ere mbytese nga ndotja e ujerave te lumit Gjanica eshte ndjere kete mbremje teksa kalon ne qender te Fierit.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Kalimtaret kane shmangur kete mbremje edhe ecjet prane brigjeve te lumit per shkak se era mbytese eshte shume e forte . 

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Qytetaret kane denoncuar ndotjen qe cdo dite po rrezikon jeten e tyre. Kjo situate eshte bere e padurueshme por megjithate ende nuk ndeshkohen shkaktaret e kesaj ndotje.

Edhe pse legjislacioni i ketij vendi i trumpetur me te madhe ne Fier edhe nga ministria e brendeshme dhe nga vet Sander Lleshaj parashikon ndeshkimin e krimit mjedisor, qytetaret nuk po shohin asnje permirsim te situates dhe ndeshkim te pergjegjesve te kesaj ndotje mjedisore.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button