AKTUALITETKRONIKËLAJMI FUNDIT

Dhimbje e Madhe: Ndahet lajm shumë i hidhur për liderin historik Fatos Nano

Ish kryeministri Fatos Nano, duket se ka shfaqur sot probleme me shēndetin. Lideri historik i PS, ēshtē parē tē zbresē sot nga makina e tij, i shoqēruar nga bashkēshortja Xhoana Nano, ndērsa ka hyrē mē ambjentet e njē spitali privat.

Me maskē ne fytyre, Fatos Nano ēshtē ndihmuar nga personeli i spitalit, tē cilet e kanē shoqēruar nē karrocē nē ambjentet e brendshme tē spitalit pēr ndihmē mjekēsore.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"


Nuk dihen problemet shēndetēsore qē kanē detyruar ish kryeminstrin t’i drejtohet ambjenteve tē spitalit pēr asistencē mjekēsore.

Ish-lideri i Partisē Socialiste ka mbērritur me makinē nē njē prej spitaleve privatē nē Tiranē. Ai ka zbritur nga makina dhe ēshtē ulur nē njē karrige me rrota, me tē cilēn ēshtē futur brenda nē spital.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”


“Hē ku po shkojmē, do bējmē xhiro,“- thotē Nano teksa mban dhe njē maske dhe qē pavarēsisht problemeve qē mund tē ketē pasur, duket se e ka marrē me sportivitet situatēn. Nuk dihet shkaku qē e ka bērē Nanon tē shkojē nē spital atē mbrēmje dhe as shqetēsimet qē ai mund tē ketē pasur nga ana shēndetēsore.

Fatos Nano ēshtē 69 vjeç. Ai filloi karrierēn e tij politike nē vitin 1991 pasi u zgjodh Kryeministēr i Qeverisē sē Tranzicionit me qēllim qē tē organizojē zgjedhjet e para demokratike nē Shqipēri. Pas dy muajsh ai u detyrua tē jep dorēheqje. Atē vit ai u zgjodh kryetar i Partisē Socialiste.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"


Nē Mars 1992 Partia Demokratike fitoi zgjedhjet dhe njē vit me pas Fatos Nano u burgos pasi u akuzua pēr korrupsion dhe shpērdorim detyre. Nano u lirua nga burgu pas njē amnistie tē dhēnē nga presidenti Sali Berisha nē atē kohē. Nano u bē pēr herē tē dytē kryeministēr pasi u zgjodh Rexhep Mejdani President. Pēr herē tē tretē u zgjodh nē vitin 2002, ndērsa mē 1 shtator 2005 Nano dha dorēheqjen si kryetar i Partisē Socialiste.

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button