KRONIKËLAJMI FUNDIT

E FUNDIT/ Motori përplaset me mjetin vinç të bashkisë, drejtuesi dërgohet me urgjencë në spital

Pogradec: Aksident tek tunelet panoramike. 

Motorri përplaset me mjetin vinç të bashkisë i cili ishte duke punuar për heqjen e dekorit të festave të fundvitit. 

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Drejtuesi i motorrit nuk ka parë shenjat dalluese se në zonë ka mjet që punon dhe githashtu i ka penguar shikim dielli teksa ka kaluar pranë mjetit duke u përplasur në pjesë ne pasme të tij dhe duke marrë plagë në këmbë. Është transportuar në spital jashtë rezikut për jetën.

Policia në vendngjarje.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button