POLITIKË

Edi Paloka sulmon keq dy nënkryetarët e PD-së: Si mund të thuash le të shkatërrohet PD mjafton të mbajmë karrigen tonë

Edi Paloka: Pavarësisht se dikush vazhdon të bëjë se dyshon se janë mbledhur. Unë ofrova që të dy palët, sepse nuk mund të fshehesh kokën si struci, ne nuk mund ta bëjmë. Kemi dy palë që nuk kanë besim te njera tjetra. Janë 4200 delegatë që kërkojnë mbledhjen e kuvendit. Unë propozova që dy palët të sillnin përfaqëësues për verifikimin e firmave. Kjo nuk u pranua dhe u kalua për një kuvend tjetër pas një javë. Më shuëm se një antimiting nuk e di ccfarë emri t’i vë. Të gjitha vlerat janë vënë në dyshim sot. Sot hapur janë përbuzur delegatët për interesa të dikujt që të gucoje sot të thotë, e kam me dy nënkryetarërt që thanë edhe po u shkatërrua PD letë shkatërrohet. Pra të mbajnë këta karriget le të shkarkohet PD.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button