RAJONI

EMRAT e udhëtarëve fatkeq, shuhet një familje e tërë, nuk shpëtojnë as binjakët 4-vjeçarë

Janë publikuar emrat e të gjithë viktimave të cilët humbën jetën në aksidentin tragjik në Bullgari, ku autobusi plot me udhëtarë shqiptarë nga Maqedonia u përplas dhe më pas shpërtheu në flakë.

Media maqedonase “Alsat” kanë publikuar emrat e të gjithë personave që dyshohet se ndodheshin në autobus gjatë momentit të aksidentit: 

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Memedi Kadri-1967

Shiroki Muhsin-1989

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Ljupço Zafirov –

Luan Ahmeti – 2017

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Xhihan Ahmeti-1985

Alban Ahmeti-2017

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Avni Ahmeti -1985

Ibraim Rustemi – 1967

Fevzije Rustemi  -1971

Alejna Amedi – 2000

Halime Fejzullahu – 1971

Hamije Haliti – 1970

Nermije Haliti – 1968

Sumeja Brava – 1994

Naxhije Abdulloska – 1950

Albina Beluli – 1998

Gazmend Ukali – 1994

Hatixhe Islami – 1960

Mexhide Iseni-1958

Hamdi Iseni – 1962

Almira Ramanovska – 1984

Enis Ramanovski – 1980

Rabija Sali – 1960

Zilija Mustafovska – 1973

Sade Mustafovski – 1971

Belma Jahi – 2014

Ramiz Jahi – 2001

Fikrije Iseni – 1982

Anisa Iseni – 2007

Razije Jahi – 2009

Anesa Muhaxheri – 2004

Ergin Jahi – 2007

Omer Jahi – 2010

Erda Muhaxheri – 2006

Ajla Jahi  – 2007

Senije Jahi – 1986

Amiet Jahi – 1976

Medina Lutfiu – 1996

Lulzim Sulejmani – 1995

Shefija Osmanova – 1958

Alja Fera – 1998

Jehona Sali – 2000

Zulejha Jasharovska – 2005

Elmedin Pajazitovski – 2005

Gjula Jasharovska – 1972

Gjulizarka Pajazitovska – 1973

Ilmija Jasharovska – 1999

Ebip Pajazitovski – 1972

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button