AKTUALITET

Euro ne pikën më te ulët, njihuni me Këmbimin Valutor, 25 dhjetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë që Paundi Britanik ka shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Dollari: Blihet 105.8 Shitet 106.6

Euro: Blihet 120 Shitet 120.7

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Paundi Britanik : Blihet 141.4 Shitet 142.4

Franga Zvicerane: Blihet 114.8 Shitet 115.8

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"


Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button