BOTA

Eurostar teston skanimin e fytyrës, do zëvendësojë kontrollin e pasaportës dhe biletave

Udhëtarët e transportit hekurudhor në Paris së shpejti do të lejohen të qarkullojnë me një skanim të fytyrës së tyre, pasi kompania e transportit “Eurostar International” testoi një sistem dixhital për kontrollet e biletave dhe pasaportave në Londër.

Për dy javë nga fundi i nëntorit, Eurostar do të ftojë disa klientë që të japin identitetin, pasaportën dhe detaje të tjera para se të udhëtojnë. Kjo do t’i lejojë ata të anashkalojnë kontrollin e biletave pas mbërritjes në St Pancras dhe Britaninë e Madhe si dhe të asnashkalojnë kontrollin e pasaportave. Pasagjerët do të duhet të tregojnë dokumentet e tyre te rojet kufitare franceze para se të marrin trenin në Londër.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Eurostar është treni i vetëm me shpejtësi të lartë që lidh drejtpërdrejt Britaninë e Madhe me Francën dhe Belgjikën përmes tunelit të La Manshit.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button