AKTUALITET

Familja nga Fieri apelon per ndihme !!! Personi në foto ka humbur kontaktet me familjen

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Personi ne foto eshte Sotiraq Peto 70 vjeç, ka humbur kontaktet me familjen sot rreth ores 11 ne dt 27.10.2021
Eshte banore i lagjes 15 tetori ne Fier.

Njoftimi i familjes:
“Sot rreth ores 11 paradite kemi humbur kontaktet me babain, ka dale nga shpia me nje biciklete te verdhe dhe mbante veshur nje xhup gri dhe pantallona kafe.”

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Nese e ka pare dikush eshte i lutur te telefonoje ne numrin e celularit 0675534211 ose 129 nr i Policise

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button