AKTUALITET

Familja nga Fieri emigrante ne SHBA, bamiresi per familjet ne nevoje per festat e fundvitit

Prej vitesh ne SHBA por me zemer dhe mendje ne Shqiperi . Keshtu ndodh per cdo vit me Flori Bushin ,nje emigrant ne USA, qe kete fundviti ka dashur te bej te lumtur, 50 familje ne nevoje. Pakot kane shkuar per familjet ne nevoje dhe femijet jetime ne Fier

Me nje biznes te vogel familjar ne Ameriken e larget, Flori, babai i tre femijeve ka dhuruar 50 pako simbolike, per familjet qe nuk kane mundesi ekonomike te mjaftueshme.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

“Ka qene jo vetem idea ime, por edhe e femijeve qe te gezonim bashkemoshataret e tyre ne kete fundvit, me gjelin tradicional”,  ose me nje pako me ushqime eshte shprehur i emoncionuar Flori.

Ky eshte viti i dyte qe Flori ndermerr nje nisme te tille per familjet ne nevoje dhe eshte i vendosur se do te vazhdoje.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Nje shembur qe duhet ndjekur.  👏 👏 

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button