AKTUALITET

FIER/ Grabitet stalla e bagetive ne Levan.


Ditën e sotme në njësinë administrative të Levanit në Fier është grabitur një stallë me lopë e cila është në pronësi të Arjan Harizaj dhe Eranda bashkeshorte prinder te 3 femijeve ninorene.

Mësohet se ata e kane ngritur biznesin e tyre prej 12 vitesh stalle me lopë, por mbremjen e djeshme kane rene pre e grabitesve të cilët janë shpallur në kërkim.

Marketing në FieriWeb

Cifti i bashkëshortëve jane shprehur se asnjëherë më parë nuk u kishte ndodhur dicka e tillë dhe duke qenë se shtëpia e tyre është larg stallës ka bërë që gjatë orëve të mbrëmjes ajo të grabitej.

Ata rrëfejnë se kur u kthyen në stallë nga Levani gjetën portat hapur dhe stallën bosh, duke lajmëruar kështu Policinë e Fierit e cila edhe pse kaluan shumë orë nuk ka mbërritur në vendngjarje.

Marketing në FieriWeb

Grabitësit kanë prerë zinxhirët e portave duke marrë 6 lopë dhe 1 qingj. Pronari dyshon se ata janë larguar nga rruga e Pojanit dhe kërkon gjetjen e fajtorëve.

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button