AKTUALITET

Fieri gjithë ditën pa u furnizuar me ujë, drejtori i ujësjellësit: Kërkojmë mirëkuptimin tuaj, nëse vjen përdoreni vetëm për…

Si pasojë e problemeve dhe përmbytjeve të shkaktuara gjatë ditës së sotme nga reshjet e shiut, qyteti i Fierit ka mbetur pa ufurnizim me ujë. Ndërsa lidhur me këtë situatë është prononcuar edhe drejtori i ujësjellësit, Petrit Kanani.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Ai u kërkoi të gjithë qytetarëve fierakë që ta mirëkuptonin për këtë problem dhe tha se nëse uji do të vinte, të përdorej për qëllime sanitare dhe të mos shpërdorohej.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

“Kërkojmë mirëkuptimin e të gjithe qyteareve per reduktimin qe do të kemi në furnizmin e tyre”-ka thene drejtori i ujesjellesit Fier, Petrit Kanani. 

“Sot ka pasur furnizim te reduktuara kjo situate ka ndodhur si pasojë e krijuar në lumin e Vjosës që preku edhe ujësjellsin ose burimin kryesor te ujesjellsit ne Kafaraj. Jemi ne gadishmeiri te plote qe menjëhere me tërheqjen e lumit Vjosa për te bere pastrimin e te gjithe puseve dhe te fillojme normalizimin e situates dhe per furnizimin me uje te qytetrave te Fierit”- tha drejtori i ujësjellësit.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button