AKTUALITET

Fluksi i madh i shqiptarëve që jetojnë në Greqi, radhë të gjata në Kapshticë

Rradhë të gjata në Kapshticë. 

Shkak fluksi i madh i turistëve dhe shqiptarëve që jetojnë në Greqi, të futur javën e fundit në Republikën e Shqipërisë.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Të dyja doganat, ajo shqiptare e greke, po punojne me sportelet maksimale. Pritet normalizimi i situatës orët në vazhdim

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button