AKTUALITETVIDEO

Gjanica ‘pushtohet’ nga mbetjet hidrokarbure, era e keqe ‘irriton’ qytetarët: Nuk do bëhet dot rehabilitimi i lumit nëse vijon kjo ndotje (VIDEO)

Gjanica vazhdon të jetë e ndotur nga mbetjet hidrokarbure të cilat derdhen kohë pas kohe në ujërat e lumit. Era e keqe ndjehet kudo, ndërsa derdhjet e hidrokarbureve në lum dallohen fare qartë edhe me sy të lirë. 

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Fakti është i njohur edhe nga qytetarët të cilët kërkojnë reagimin e shpejtë të institucioneve përgjegjëse, pasi kjo ndotje hedh poshtë edhe të gjithë ivestimin e bërë për rehabilitimin e lumit dhe shtratit te tij, punime që vazhdojne ende në një pjesë. 

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Edhe pse kjo është një situatë e përsëritur nga ana e inspektoratit të mjedisit ende nuk ka nje fajtor, ndërsa edhe gjobat e vendosura përgjate këtyre viteve ende nuk janë vjelë, duke përfunduar nëpër procese gjyqësore.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button