AKTUALITET

Hena e plote e Tetorit ose ndryshe Hena e Gjuetarit sonte eshte vene re edhe ne Fier.

Hena e plote njihet si “Hena e Gjuetarit” eshte shfaqur sonte si fenomen qe ka domethenien e saj historike.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Per mijevjeçare, njerezit kane perdorur henen per te mbajtur gjurmet e stineve dhe per te vendosur orare per gjuetine ,mbjelljen dhe korrjen. Prandaj, henes se plote te çdo muaji i eshte dhene emri i vet.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button