KOSOVALIFESTYLESHOWBIZ

I gjithë rrjeti u habit kur pa babain e Edit të Përputhen (foto)

Eduard Kuçi, i njohur gjerësisht si Edi i “Përputhen”, mungoj per disa ditë në emision për shkak të vizites në familje. Arsyeja kryesore e shkëputjes ishte lindja e nipit, të cilin ai donte ta shihte patjetër nga afër.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Dukagjinasi që dikur është marrë me rep muzikë dhe tani kërkon nuse në “Përputhen”, ka mjaftë mbështetje nga babai, të cilin e ka si shok e nëse nuk do ta dinit nuk do mendonit kurrë se ai është babi i tij, por të gjithë mendojnë se janë miq e moshatar.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

I ati i Edit, që gjjthashtu jeton larg Kosovës, merret me fitnes, madje duket tamam si bodybuilder.


Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button