AKTUALITETBOTALAJMI FUNDITTEKNOLOGJI

Jashtë funksionimit që prej orës 18:00, Zuckerberg njofton se…

“Facebook, Instagram, WhatsApp dhe Messenger po kthehen në internet tani. Na falni për përçarjen sot — E di sa shumë mbështeteni në shërbimet tona për të qëndruar të lidhur me njerëzit që ju interesojnë.” Shkruan Zuckerberg

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button