RAJONI

Kroacia miraton ligjin, nga 1 Janari i vitit të ardhshëm monedha EURO zëvendëson “KUNA-n” 

Parlamenti kroat ka miratuar me 117 vota pro dhe 13 kundër ligjin për futjen në përdorim të monedhës europiane EURO.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Monedha europiane do të futet në përdorim nga 1 Janari i vitit 2023, duke zëvendësuar monedhën aktuale “Kuna”.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Dy monedhat do të përdoren paralelisht deri në momentin që “kuna”do të hiqet përfundimisht nga qarkullimi. Kroacia është pjesë e Bashkimit Europian që prej vitit 2013, por vendosi që të përdorte monedhën e saj edhe për 10 vite.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button