AKTUALITET

Ky është 53-vjeçari që abuzoi me vajzën e nipit. 16-vjeçarja në gjendje të rëndë shëndetësore

Mësohen të tjera detaje tronditëse mbi ngjarjen e rëndë të ndodhur në Libohovë të Gjirokastrës, ku 53-vjeçari Kabuli Hunda dyshohet se ka abuzuar s eksualisht në mënyrë të përsëritur me një 16-vjeçare.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"


Raporton se 16-vjeçarja është vajza e nipit të autorit.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Prej disa kohësh 53 -vjeçari ishte kthyer nga Greqia pas v dekjes së të shoqes. Të dyja familjet janë në gjendje të dobët ekonomike dhe prindërit e vajzës me probleme shëndetësore.

Duke shfrytëzuar këto rrethana 53-vjeçari ka krijuar lidhje intime me 16 vjecaren. Marrëdhënia e tyre nuk ka mundur të mos bjerë në sy nga komuniteti, por askush nuk ka kryer denoncim.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

16 -vjeçarja që ndodhet në spital në gjendje të rëndë dyshohet të ketë kryer abort si pasojë e kësaj marrëdhënieje. Burime nga spitali pohojnë se ka patur hemorragji të lartë duke rënduar gjendjen e saj shëndetësore.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button