AKTUALITETKRONIKËLAJMI FUNDIT

LAJM I FUNDIT/ Gledis Nano emëron 10 shefa të rinj komisariatesh (Emrat+lëvizjet)

Bujar Mehmeti – Komisariati nr. 1

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Edmond Pjetri – Komisariati nr. 2

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”


Altin Lila – Komisariati nr. 3

Petrit Halo – Komisariati nr. 4

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Oliger Torba – Komisariati nr. 5

Sali Skura – Komisariati Shijak

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Emiljano Pashaj – Komisariati Kavajë

Agim Hoxha – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

Edmond Meshini – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

Julian Qyta – Shef i Seksionit të Narkotikëve dhe Trafiqeve në DVP Tiranë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button