LAJMI FUNDIT

LAJM I FUNDIT/ ndahet nga jetë ish-kryebashkiaku i Fierit.

Ndahet nga jeta ne moshen 82 vjeç ish-kryetar i bashkise se Fierit dhe mjeku i Spitalit te Fierit dr. Nikollaq Koshovari


Pas një sëmundjeje të gjatë e të lodhëshme, pushoi së rrahuri zemra e dr. Nikollaq Koshovarit, njerit prej mjekëve më të spikatur ndër vite të spitalit të Fierit e më gjerë,duke lënë në pikëllim familjen,të afërmit,miqtë e kolegët.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Nikollaq Koshovari ka mbajtur postin e Kryetarit te Bashkis Fier ne vitet 1999 – 2003

Nikollaq Koshovari


Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button