LAJMI FUNDITPOLITIKË

Lajmi i fundit/ Basha shkarkon Flamurin Nokën si nënkryetar i Komisionit të Sigurisë, paralajmëron përjashtimin e tij nga Grupi i PD.

Flamur Noka shkarkohet si Nënkryetar i Komisionit të Sigurisë.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

NJOFTIM PER SHTYP I PARTISE DEMOKRATIKE

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Sot Kryetari i PD Lulzim Basha i ka komunikuar shkarkimin nga funksioni i Nënkryetarit të Komisionit të Sigurisë Flamur Nokës, si dhe e ka paralajmëruar për përjashtimin e tij nga Grupi Parlamentar.

Arsyeja e këtij vendimi është shndërrimi i mbledhjes së Kryesisë së Grupit në laborator të prodhimit të gënjeshtrave për të baltosur Kryetarin dhe Partinë Demokratike, duke sajuar diskutime apo qëndrime, të pathëna dhe të paqena. Këto shpifje dhe sajesa të herëpashershme dhe të përsëritura, dëmtojnë interesin e Partisë Demokratike dhe të demokratëve, duke shfokusuar vëmendjen e betejës së opozitës ndaj të vetmit kundërshtar që është armiku i Shqipërisë dhe shqiptarëve Edi Rama.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button