POLITIKË

“Le të shkrihet PD, mjafton të kemi karrigen!”, Grida Duma i përgjigjet akuzave të Palokës: Respektoj çdo votë pro ose kundër, por jo ata të cilët…

Duma:Sonte ka pasur një debat politik, thashë qartazi që respektoj këdo që në këtë situatë shprehin mendimin pro ose kundër dhe aspak për ata që janë abstenim. Është shumë moment i rëndësishëm, është bërë e udhës që hyjmë e dalim nga mbledhja dhe kjo parti duhet të kthehet në parti gare, në datë 18 të reflektojë jo vetëm për të kërkuar ndjesë por të jetë në raport me të vërtetën.

Duhet të dimë të japim te PD, ta duash si parti që fitojmë gara dhe nëse nuk bëhet e tillë ne nuk meritojme të jemi aty.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button