HOROSKOPITË NDRYSHME

Lista e vitit të ri/ Këto 2 shenja të horoskopit ia dalin gjithmonë me planin

Ndodh çdo herë: Pak para skadimit të vitit, bëjmë listat se çfarë do të bëjmë në vitin e ri. Vendimet për punën, jetën personale, argëtimin, stërvitjen. Në anglisht këto vendime quhen “new year resolutions”. E ndërsa ka njerëz që do ta bëjnë pasi të vendosin, ka nga ata që e “mbajnë” premtimin përpara se koha të ndryshojë. Pse mund të ndodhë kjo? Ndoshta fajin e kanë yjet. Më poshtë keni dy shenjat e horoskopit që i mbajnë premtimet për vitin e ri dhe ajo që do të vendosë diçka më 30 dhjetor dhe 1 janar do ta ketë harruar tashmë.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Shenjat e horoskopit që arrijnë zgjidhjen e vitit të ri
Bricjapi

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Me vështrimin gjithmonë në objektiv, Bricjapët punëtorë, sapo të vendosin diçka të vështirë do ta ndryshojnë atë. Me shumë mundësi, në fakt, të ketë një plan pesëvjeçar dhe jo vetëm për vitin që fillon. Sigurisht që gjërat mund të mos shkojnë gjithmonë ashtu siç duan ata, por e sigurt është se Bricjapët mbeten të palëkundur në atë që thonë dhe “ndërtojnë” mbi përparimin që bëjnë. Ashtu si simboli i tyre, dhia, nëse rruga bëhet pak e ashpër ata do të vazhdojnë dhe do të arrijnë ta ngjitin. Ata i shohin pengesat si një mundësi për rindërtim dhe ridizajnim.

Virgjëresha
Virgjëresha perfeksioniste do të marrë një vendim për vitin e ri dhe do ta ndjekë, thjesht sepse tha se do ta bënte. Ata mund të kenë një reputacion se janë tepër të përqendruar në detaje, por në thelb, ata duan të punojnë shumë dhe të zgjuar. Karakterizohen për prakticitetin e tyre, Virgjëreshat, dhe kjo i lejon ata të planifikojnë edhe zgjidhjen e vitit të ri.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Nëse, për shembull, duan të blejnë një shtëpi, ata do të fillojnë të kursejnë shumë më herët dhe do ta planifikojnë buxhetin e tyre në mënyrë që ta bëjnë atë në kohën që kanë planifikuar. Çdo avantazh dhe disavantazh do të vlerësohet, ndërsa ata që mund të gabojnë do të parashikohen, për të shmangur shkatërrimin e mundshëm të planit.

Shenja që as nuk do ta provojë

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Binjakët

Binjakët janë kokëfortë dhe duan ta bëjnë të tyren, por të bëjnë plane nuk është puna e tyre. Këtu është e vështirë të organizosh një dalje në të njëjtën natë, pasi mund të ndryshojnë vendimet në një minutë, a do të arrijnë të marrin një vendim për të gjithë vitin? E veshtire. Nga natyra ata janë të ndarë në dysh (siç tregon simboli i tyre), kështu që të hapësh një palestër apo të thuash se do të pinë ujë çdo ditë do të mbetet në fjalë. Për ta është më mirë të ndjekin rrjedhën dhe të angazhohen në aktivitete që u pëlqejnë shumë dhe ua emocionojnë mendjen.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button