AKTUALITET

“Më të kërkuarit në Google në Shqipëri”, Kallanxhi tregon emrat dhe qytetet: Basha në Fier, Berisha në…

Themeluesi i “Big Media Expert”, Tomi Kallanxhi ka treguar për personazhet më të këkruar në varësi të disa qyteteve në Shqipëri.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Në një intervistë për “Abc e Mëngjesit” ai tha se Berisha ishte më i kërkuari në “Google” në qytetin e Vlorës, Rama në Gjirokastër dhe Basha në Fier.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

“Njeriu më i kërkuar në Vlorë sot në Google është Sali Berisha, kurse Lulzim Basha sot është njeriu më i kërkuar në Fier. Kurse çuditërisht, Edi Rama është njeriu më i kërkuar në Gjirokastër. Sigurisht, që dy gjërat më të kërkuara në Gjirokastër është Edi Rama dhe bitcoin”, tha Kallanxhi.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button