LIFESTYLESHOWBIZ

“Më xhelozonte për shkak të punës”, gazetarja e njohur akuza ndaj Aldon Lipes: U përpoq të hidhte baltë mbi imazhin tim

“Big Brother” këtë sezon edhi për publikun shqiptar në një verison komplet ndryshe. Tashmë konkurentë janë banorë VIP të cilët konkurojnë për cmimin 100.000 euro.

Banorët janë miqësuar më njëri tjetrin dhe kanë nisur bisedat dhe diskutimet e para mes tyre

Marketing në FieriWeb

Gazetarja e njohur tashmë me emrin Paloma në një bisedë më aktoren Arjola Demiri zbuloi emrin e një kolegu që e xhelozontë për punën e saj ai ishte eprori i saj Aldon Lipe.

Ajo ndau gjithashtu ankthin se atëhere kishte stres edhe për faktin se kishte mungesë të eksperiencës dhe nuk kishte shumë njohuri mbi mënyrën se si funksiononte media dhe se si mund të menaxhohej vëmendja e publikut dhe komentet e tyre.

Marketing në FieriWeb

Paloma akuzoi më tej se për shkak të kësaj xhelozie, Aldon Lipe është përpjekur vazhdimisht të hidhte baltë mbi figurën e saj edhe pasi ajo shkëputi çdo marrëdhënie profesionale apo pune me të

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button