KRONIKËVIDEO

Momentet e fundit te vogelushit 8 vjeçar jane rregjistruar nga kamera e sigurise

Këto janë momentet e fundit të 8-vjeçarit Mateo Vasiu, i cili u vra dje brutalisht nga Klodian Çalameni.

Mateo ishte parë nga fqinjët duke bërë xhiro me një biçikletë të kuqe, dhe kur policia ka pyetur se kush e posedon biçikletën me ngjyrë të kuqe, ata kanë shkuar në shtëpinë e vrasësit i cili në fillim ka bërë rolin e të paditurit, ndërkohë që ishte duke pirë raki.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Më pas kur policia e ka marrë në pyetje para një avokati të shtetit, ai ka ngritur supet duke thënë se kjo gjë ndodhi.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button