LIFESTYLE

Monika Lubonja shtang banorët, tregon për herë të parë historinë me ish-bashkëshortin e saj: Ai më ka…

Monika Lubonja ka rrëfyer për herë të parë tradhëtinë që ka pësuar nga ish-bashkëshorti. Gjatë një bisede me Donaldin, Semin, Sheilën dhe Palomën, Monika ka deklaruar se ish-bashkëshorti e ka tradhëtuar ndërsa theksoi se nëse dikë e do shumë edhe e fal.

“Unë prandaj kam thënë që për dikë që do fort edhe fal sepse e kisha eksperiencë personale.”, tha Monika.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button