AKTUALITET

Moti i keq/ Ja të dhënat e fundit për nivelin e lumit Vjosa

Pas reshjeve me intensitet mesatar dhe të lartë, të rëna në të gjithë vendin, sot ju informojmë në lidhje me nivelin e lumit Vjosa .

Pèrmeti  06.12.2021

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Ora 08:00 ska info

Ora 14:00 niveli ishte 2.3 m

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Ora 18:00 niveli ishte  2.7 m

Dt 07.12.2021

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Ora 08:00 niveli ishte 3.1 m

Tendenc ne renie

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Memaliaj 06.12.2021

Ora 08:00 niveli ishte 2.0  m

Ora 14:00 niveli ishte 2.2  m

Ora 18:00 niveli ishte 3.0 m

Dt 07.12.21

Ora 08:00 niveli ishte 4.0 m

Tendence ne renie

Ura e Mifolit 06.12.2021

Ora 08:00 niveli ishte 4.2 m

Ora 14:00 niveli ishte 4.4m

Ora 18:00 niveli ishte 4.5 m

Dt 07.12.2021

Ora 08:00 niveli ishte 5.6 m

Tendenc ritje e lehte pa problematik

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button