AKTUALITETMOTI

Moti i keq/ Pezullohen lundrimet në Vlorë deri në fund të muajit, dallgët deri në 8 ballë

Moti i keq tashmë ka përfshirë vendin dhe që pritet të vijojë edhe në vazhdim, autoritetet portale të Vlorës kanë ndaluar lundrimin e mjeteve të vogla për shkak të dallgëve të mëdha.

Udhëtimi i këtyre mjeteve do të jetë i ndaluar deri në fund të muajit nëntor, ku pritet që te këtë edhe një përmirësim të kushteve të motit.  Nga ky urdhër ndalimi i lundrimit nuk janë prekur anijet e pasagjerëve apo anijet e tjera, të cilat nuk kanë asnjë kufizim.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Nga data 26-30 nëntor 2021 dallgëzimi në det mund të shkojë deri në 8 ballë , ndërsa lartësia e dallgëve nga 1.5-3.5 metra.

Përmirësimi i situatës meteorologjike  të  përkeqësuar në gjirin e Vlorës dhe jashtë  saj  për mjetet  e  vogla lundruese  dhe  të peshkimit  do të  jetë  mbas  datës  30.11.2021.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button