BOTATË NDRYSHME

Murgesha u kap në foto duke vallëzuar me skelet pranë vàrrezave

Një grua e veshur si murgeshë u fotografua duke vallëzuar me një skelet njerëzor, përpara se të luante me një tjetër që dukej si qen. Ka disa gjëra që ju thjesht nuk prisni t’i shihni – dhe njëra prej tyre është një murgeshë që gërmon me një skelet pranë një varreze, shkruan lajmi.net. Por kjo është pikërisht pamja që doli jashtë varrezave të vjetra të përgjithshme të Hull të shtunën.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Një grua e veshur si murgeshë u fotografua duke vallëzuar me një skelet njerëzor, përpara se të luante me një tjetër që dukej si qen. Një dëshmitare e hutuar tha: Fjalë për fjalë, ajo u vendos në varrezat në Spring Bank West përballë fikjes për shkollën Hymers. Ajo po vallëzonte me një skelet.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

“Ishte qartë duke tërhequr shumë vëmendje me njerëzit që ndalonin të shikonin aty pranë dhe njerëzit në makinat e tyre shikonin!” Raportet nga vendi i ngjarjes tregojnë se dikush po filmonte incidentin e çuditshëm pak para orës 12 pasdite. Kjo mund të sugjerojë se ishte pjesë e një marifeti ose projekti artistik, edhe pse kjo mbetet e panjohur.

Varrezat e Përgjithshme të Hull kanë qenë jashtë përdorimit për gati gjysmë shekulli. Ai u bë një nga vendet më historike të Hull pasi u mbyll në 1972. Njerëzit shpesh vizitojnë për të parë varre të dukshme – përfshirë një memorial për viktimat e epidemisë së kolerës në 1849.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button