KRONIKË

Ngjarje e rëndë/ Gjendet i vetëv arur në banesë një person

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e sotme në Tiranë, ku një person i ka dhënë fund jetës, duke u vetëvarur.
Po licia njofton se rreth orës orës 14:10, në Rrugën e Kastriotëve, në banesë, dys hohet se është vetëv arur shtetasi R. A, 53 vjeç.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

“Më datë 11.10.2021, rreth orës 14:10, në Rrugën e Kast riotëve, në banesë, dy shohet se është vetëva rur shtetasi R. A, 53 vjeç.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Grupi het imor ndodhet në vendngj arje dhe po punon për sqarimin e rrethanave të ngja rjes ku paraprakisht dy shohet se vu ante nga pr obleme të shën detit me ndor” njofton p olicia.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button