HOROSKOPI

Nuk keni pse rrëfeheni para një prifti, kjo është shenja e horoskopit që mund t’i besoni gjithçka pa frikë

Por po ju tregojmë anën më të mirë që keni, domethënë një nga të shumtat që ju karakterizojnë, sipas astrologëve meritoni “Medaljen e Artë” si shenja më e besueshme e horoskopit. Jeni një thesar i vërtetë për këdo që ju rrethon dhe miqtë tuaj e vlerësojnë aq shumë këtë gjë sa ju rrëfejnë çdo gjë.

Je një njeri aq i besueshëm, sa je i pari që duan të kenë afër kur kanë probleme. Ty të besojnë sekretet më të thella dhe ti je një thesar i vërtetë për ta, sepse di si t’i dëgjosh dhe t’i ndihmosh. Megjithatë ti vetë nuk u beson menjëherë: të duhet ca kohë sa t’u hapesh, por nëse e bën, janë përjetë shokët e tu.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Ndonjëherë të duket vetja shumë “kot” se nuk je shpirti i festës, por kjo nuk të heq aspak pikë. Miqtë e tu janë miq të vërtetë dhe dinë çfarë të vlerësojnë tek ti.

Njerёzit e shenjёs sё Demit, janё po aq tё qetё, sa vetë koha, po aq tё thellë sa njё pyll i dendur dhe kanё njё forcё tё tillё qё mund të lëvizin edhe malet.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button