RAJONI

Nuk pati mundësi t’i takojë për herë të fundit, familjari shtrihet në vaj mbi arkivol

Ditën e sotme kanë mbërritur dhe aktualisht po përcillen për në banesën e fundit 45 viktimat e aksidentit tragjik në Bullgari.


Familjarët kanë marrë trupat e pajetë, ndërkohë që gjendja e tyre nuk paraqitet mjaft e mirë. Njëri prej familjarëve është përkulur mbi arkivol duke përshëndetur familjarin e tij, prej të cilit fatkeqësia i ndau përgjithmonë.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Sakaq hetimet në lidhje me shkaqet e aksidentit vijojnë ende nga prokuroritë e Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut./news33

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button