AKTUALITET

PAMJET SKANDALOZE/ Kjo godinë e shkatërruar shërben si qendër shëndetësore në Peshtan të Fierit

Fshati Peshtan i Vogël 3 kilometra nga Fieri nuk njeh asnjë investim prej vitesh.

Banorët ankohen për mungesën e qendrës sheëndetsore të lenë në harresë, pa drita, ujë e tualet, e gjitha në lagështirë e pa rikonstruksion.

Marketing në FieriWeb

Siç shihet dhe nga pamjet, qendra shëndetësore që është në shërbim të banorëve, është lënë në rrënim të plotë. Për shkak të kushteve që ka qendra shëndetësore, infermierja e fshatit detyrohet që të shkojë në çdo banesë për kryerjen e gjilpërave apo shërbimeve të tjera ndaj banorëve.

Ndërkohë që fshati Peshtan i Vogël është dhe pa shkollë, dhe fëmijët detyrohet që të çohen çdo ditë në qytet.

Marketing në FieriWeb

Infermierja Sude Fejzulla thotë se e ka denoncuar vazhdimisht gjendjen e qendrës shëndetësore, por nuk ka marrë përgjigje nga pushteti vendor.

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button