POLITIKË

Parashikimi “i zi” i Myslym Murrizit për PD: Do të degdiset si mos më keq nëse emërohen njerëzit që lëpihen më shumë

Myslym Murrizi ditën e sotme ka folur mbi situatën politike në vend ku ka listuar disa arsye dhe mënyra se si Partia Demokratike duhet të ndryshojë që të mos humbë totalisht.

Sipas Murrizit kjo parti fillimisht duhet të kthejë moralin tek vetja dhe më pas besimin te qytatrët. 

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Për të dalë nga e gjithë kjo situatë krize në të cilën ndodhet, Murrizi thotë se duhet të emërohen persona të cilët kanë “vlerë” dhe jo ata “që lëpihen më shumë”.

 “Do degdiset nëse nuk bëhet sic ka emrin, jo të emërojë individë që nuk kanë asnjë vlerë, njerëz që lëpihen sa më shumë.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Duhet të kthejë besimin tek qytetarët, duhet të kthejë moralin tek vetja fillimisht. PD duhet të respektojë garën brenda saj.

Braktisja e Kuvendit dhe mos marrja pjesë në zgjedhjet lokale iu kthye në bumerang, i bëri shumë dëm vetë partisë,” tha Murrizi në “Zona Zero”.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button