KRONIKËVIDEO

Pastrimi i territorit, Rama: Të jesh patriot s’do të thotë të zbrazës ‘pushkën’ në facebook apo t’i griçësh fytyrën Shqipërisë, por ta mbash pastër

Kryeministri Edi Rama ka pasur një koment për të gjithë personat që komentojnë në Facebook duke u hequr si patriot duke thënë se patriot i vërtetë është të mbash pastën ambientin dhe jo të hiqen nga facebook sikur e duan shumë Shqipërinë.

“Shqipëria e pastër është prioritet i mandatit tonë. Të gjithë këto mbeturina nuk i ka sjellë një forcë e mbinatyrshme, nuk janë as mbetje arkeologjike por ndotje e vazhdueshme të gjithëve ne së bashku.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Sikur secili të mos e hedh shishen plastike në rrugë apo të mos i lirë mbeturinat këtu dhe t’i marrë me vete, atëherë ne nuk do të turpëroheshim të gjithë nga ky vend i mrekullueshme që na e ka falur natyra.

Gjithkush duhet të kthehet nga vetja, të jesh patriot nuk do të thotë të jesh gati të zbrazës pushkën në facebook, or të mbash pastër vendin tënd dhe të mos i gërvishtës fytyrën atdheut tënd.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Ky plan është një plan që siç e thash buron nga shumë mësime të këtyre viteve.,, situa kudo ka qenë shumë keq disa vite më parë. Kjo dëmtonin turizmin por edhe të gjithë efektin zinxhir që ka , dëmtoni shëndetin , ekonominë.

Një shishe plastike në tokë do 1000 vjet që të tretet dhe prania e miliarda mbetjeve të tilla plastike mbi tokën tonë është sëmundje, është kancer, që ne e mbjellim dhe e ushqejmë vetë’, tha Rama.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

VIDEO

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button