POLITIKË

Përfundon mbledhja e Bashës me krerët e degëve, flet Bardhi: Sali Berisha i vetmi që po përçan PD-në (Apeli për kolegët)

DUA TË NDAJ ME JU FRYMËN E LARTË TË BASHKËPUNIMIT QË PËRColli secili nga jkryetarët e degëve. Me përjashtim të 5 kryetarëve te 5 degëve, që raportuan në shqetësim për degët ku drejtuonin, pra 5 nga 71. Ndërsa pjesa tjetër konfirmuan frymën e bashkimit që përcjell kuvendi kombëtar i 18 dhjetorit. Dua të ftoj ccdo anëtar të PD-së të mos ndikohen nga lajmet e rreme që ky Kuvend do të jetë i përjashtimit të demokratëve që mendojnë ndryshe. 18 dhjetori, Kuvendi Kombëtar nuk është për të përjashtuar demokratët, por për t’i bërë bashkë të gjithë në Kuvendin Kombëatr. Frymën e përccarjes e ka përcjellë fatkeqësisht vetëm Zoti Berisha këto dy muaj. Kam një apel për secilin koleg që flet për përjashtim të 1000 anëtarëve, që të qetësohen, dhe mos i hyjnë zjarrit të përccarjes. Statutin nuk po e shkelin anëtarët e PD-së, por për fat të keq po e shkel njohësi më i mirë i statutit Sali Berisha. Ju besoj jeni në dijeni që Berisha ka qenë dakord që firmat të dorëzoheshin te sekretariati. Kush ia ka ndryshuar mendjen duhet t’ja shpejgojë vetë. Kuvendi Kombëtar është mundësia që të fgjithë të jemi bashkë për rrezimin e Edi Ramës. Ccdo anëtar i kuvendit komëbtar do te kene mundësi për të folur dhe për tu bërë bashkë në rrezimin e Ramës.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button