AKTUALITETARSIMI

Përmbytje në Vlorë dhe Fier, Kushi jep njoftimin e fundit: Në këto shkolla nuk do zhvillohet mësim

Njoftimi i Plotë:

Të dashur nxënës, mësues dhe prindër,
Po ndjekim me kujdes situatën e krijuar në Qarkun e Vlorës dhe atë të Fierit nga reshjet e dendura të ditëve të fundit, të cilat kanë shkaktuar daljen nga shtrati të lumenjve dhe përmbytje në disa zona rreth tyre.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"


Zyrat vendore arsimore parauniversitare në bashkëpunim me shtabet përkatëse të emergjencave civile po ndjekin nga afër situatën e krijuar edhe në shkollat që ndodhen në këto zona.


Për të shmangur çdo lloj rreziku, Ministria e Arsimit dhe Sportit vendosi që mësimi të mos zhvillohet në shkollat e mëposhtme, deri në përmirësimin e situatës:

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

🔴 Gjimnazi “Hajredin Beqari”, Selenicë
🔴 Shkolla 9-vjeçare “Todi Koceli”, Selenicë
🔴 Shkolla vartëse e arsimit fillor “Sile Hoxha”, Rromës
🔴 Shkolla 9-vjeçare “Sabri Pelivani”, Karbunarë
🔴 Shkolla 9- vjeçare vartëse “Thoma Sema”, fshati Ferras.


Do t’ju lutesha që të bënit sa më shumë kujdes gjatë lëvizjeve tuaja deri në përmirësimin e situatës në zonat e përmbytura.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button