AKTUALITET

PETICIONI/ Kërkohet që vrasësi i 8-vjeçarit të varet në shesh, nis mbledhja e firmave

Në qytetin e Fierit, të pushtuar nga dhimbja e madhe për humbjen e një djali 8-vjeçar, familja e Mato Vasiu kërkon dënim kapital me v arje për autorin e v rasjes Klodian Çalameni.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Ata kanë nisur edhe nënshkrimin e një peticioni që përmes të cilit, synojnë dënimin me v dekje të 38-vjeçarit. Peticioni është firmosur nga qytetarë të shumtë, të cilët të tronditur nga ngjarja e rëndë, kërkuan v arjen e tij në mes të qytetit të Fierit.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Shqipëria e ka hequr dënimin me v dekje prej gati 3 dekadash tashmë. Ishte viti 1992 pikërisht në Fier, kur u e kzekutua për herë të fundit një dënim kapital, v arje në mes të qytetit. Kishte 8 muaj që kishte ardhur demokracia dhe legjislacioni nuk kishte ndryshuar ende.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button