POLITIKË

Po nëse Basha nuk i bindet 5 janarit? Flet Berisha: Do ja paketojmë gjërat paqësisht dhe butësisht, do i themi i dashur deputet …

Do të ketë një protetsë paqësore. Butësisht dhe paqësisht, përmbaruesi anëtarësi do ta nxjerrë nga zyra, duke i thënë deputeti Basha kjo zyrë nuk është e deputetit por e atij që anëtarësia do zgjdhë për drejtimin e PD-së.

Kaq do jetë dhe ai do dalë nga zyra. Paqësore do jetë. E them me bindje të plotë. Natyrisht, siç e konstatuan mediat, ai kishte futur banditë të armatosur në seli në datë 18. Ky ishte akt shumë i rëndë.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Akt ndër më të pashembullt në historinë e një partie politike. Akuza bëjën por nuk faktojnë dot. Këto qe themi ne i faktuan mediat me fotografi, me emra. Ne ja dimë emrat, nga erdhën dhe kush janë.

Uroj të ketë nxjerrë mësim nga akti i tij i turpshëm dhe t’i nënshtrohet verdiktit të 44 mijë anëtarëve, përndryshe ata butësisht dhe paqësisht do e nxjerrin nga zyra. Ata do ja paketojnë të gjitha ato gjëra që ka pa ja dëmtuar dhe do ia dërgojnë.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button