AKTUALITETPOLITIKË

PS: Hetim për rrugën Lushnje-Fier ndërtuar nga ‘ylli në ngjitje i Infrastrukturës’ (Lulzim Basha) ka apo s’ka mbikalime

Deputeti Socialist, Erion Braçe ka kërkuar hetim për ndërtimin e rrugës Lushje-Fier, në kohën kur Lulzim Basha ishte ministër i Infrastrukturës. Nga Kuvendi Braçe tah se projekti ka qenë me mbikalime, por ndërkohë nuk është zbatuat në terren.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Korrupsioni është një problem dhe problem i madh, pastrimi nga korrupsioni lufta ndaj tij, kërkon raste konkrete, kërkon prova, kërkon edhe fakte, sidomos kur bëhet fjalë për përdorimin e parave publike, në dy periudha të ndryshme kohore, nga 1999-2001 dhe 2005-2007, dy qeveri të ndryshme, njëra e jona dhe më pas ajo e opozitës së sotme,

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Morën përsipër që të ndërtojnë akset nga Lushnja në jug të vendit, e para mori përsipër të ndërtojë aksin nga Rrogozhina në Lushnje, e dyta nga Lushnja në drejtim të Fierit, të dyja rrugët e ndërtuara gabim, kur ndanë përgjysmë fshatra të tërë, ekonomi të rëndësishme bujqësore, një poshtë rrugës dhe një sipër rrugës,

Qeveria e parë zgjidhi problemin  duke ndërtuar rrethrrotullim, qeveria tjetër opër herë të parë na dha mundësinë që të shohim në autostradë që ndërpritet me katër segmente, kjo rrugë, e dyta ishte vepra e parë e një ylli të ri një ngjitje, përvoja e munguar reflektohet në aks dhe në rrugë, aq dinte dhe aq dëm bëri.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Për mua më intereson, dua të di që përtej faktit rruga u ngjesh me shtufë, tani është bërë kanal, dua të di, po mbikalimet ku shtuan, do i kërkoj ministres që të verifikojë brenda projektit ishin mbikalime apo jo, sepse ngrehinat mbi rrugë, janë indicie që projekti ka qenë me mbikalime, në ajër.

Ky këtu është nën kalim (tregon foton) unë hyj këtu, por kryetarit të opozitës i prishin flokët, ndërsa të qeverisë i heqin kokën, kamionët nuk hynë dot këtu, në shërbim të njerëzve nuk janë. Koha për verifikim, kam lexuar raportet e KLSH,  tani më intereson verifikim, ka qenë me apo pa mbikalime, paratë kanë qenë me mbikalime apo pa mbikalime dhe qeveria t’i japë zgjidhje”, tha Braçe.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button